Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@00:48:23 GMT

#آلودگی-هوا‌

تاریخ انتشار: ۲۷ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۵۷۰۳۹

#آلودگی-هوا‌

آلودگی شدید هوا در شهرهایی مانند اصفهان و تهران باعث شد کاربران ساکن شهرهای آلوده از حال و هوای خودشان و شهرشان در این روزها بنویسند. هرچند که امسال به‌دلیل داغ بودن بحث کرونا کمتر به این موضوع پرداخته می‌شود اما اثرات منفی آلودگی هوا باعث شد باز هم تعدادی از کاربران به این مسأله اعتراض کنند:

«‏این روزها تو تهران می‌تونیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. انتخاب کنیم با کرونا بمیریم یا آلودگی هوا.»، «‏تنها سهم اغلب مردم ‎اصفهان از کل سود و منفعت صنایع مستقر در این استان همین دوده»، «‌‌‎آلودگی هوا چالش فراموش شده این روزهای اصفهان، دانشگاه علوم پزشکی با عدم ارائه آمار مرگ ناشی از این پدیده بزرگترین خیانت رو میکنه، شهرداری با مقصر جلوه دادن حمل ‌و نقل و محیط زیست با سکوت سرشار از ترسش»، «‏مازوت شب میسوزونن....این روزها هم که شب‌هایش طولانی است پس به‌دنبال معمای آلودگی هوا نباشیم، طرح ترافیک جریمه هم شده منبع درآمد در صورتی که آلودگی هوا یک دلیل دارد، استفاده از سوخت مازوت»، «‏به نظرم باید به شورای شهر پلیتیک بزنیم. از این به بعد در مکاتباتمون، اسم خیابان بهشت رو به خیابان «آلودگی هوا» تغییر میدیم»، «‏توی اصفهان بانک‌ها و ادارات تعطیلن به‌خاطر آلودگی هوا. یعنی در حال حاضر آلودگی هوا خطرناک‌تر از کروناس»، «‏میزان ‎آلودگی هوای تهران در حالی که بارون هم میباره بالاست. شهر باید تعطیل بشه»، «‏ما اصفهانی‌ها اگه از کرونا هم جون سالم به در ببریم آخر این آلودگی‌ هوا به زمینمون میزنه.»، «‏اون قضیه اهواز هوا نداره بودش، الان دیگه تهران هم هوا نداره»، «‏اصفهان رو به خاطر آلودگی هوا تعطیل کردن بعد نگفتن کیا تعطیل. شرکت‌های خصوصی هم که کارمند واسشون اهمیت نداره. کارمند میاد می‌بینه اتوبوس و مترو نیست و با ماشین میاد یا ماشین نداره باید پیاده بیاد...تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل»، «‏شاخص آلودگی اکثر مناطق تهران بالای ۱۵۰ ثبت شده، آلودگی هوا دستگاه تنفسی رو در برابر ویروس ‎کرونا آسیب پذیرتر میکنه، به سالمندان، کودکان و گروه های حساس اجازه خروج از منزل ندید، خودتونم فقط برای کار ضروری از منزل خارج بشید»، «‏نمی دونم از کرونا بمیرم یا از آلودگی هوا.خیلی وقته زندگیم این همه آپشن نداشته»، «‏هوای مزخرفی سرتاسر شهر رو گرفته اون جور که سردرد حتمیه. امیدوارم برفی که از سمت غرب داره میاد به ما برسه و یه کم هوا خوب بشه»، «‏هوای اصفهان یه جوری آلوده ست که تو خونه هم باید ماسک بزنی»، «‏امروز قشنگ مرگ رو جلو چشمام دیدم! خودکشی با اعمال شاقه!چشمام بدجور داره میســـــــــــوزه و همینجوری اشک میاد!»‌‌

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۵۷۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟

به گزارش هلث دی نیوز، محققان گزارش می دهند که به نظر می رسد افزایش سطح دی اکسید کربن در جو و فضاهای داخلی عامل اصلی افزایش طول عمر انواع کووید موجود در قطرات ریز معلق در هوا باشد.

«آلن هادرل»، محقق ارشد و دانشیار ارشد علوم آئروسل در دانشگاه بریستول بریتانیا، گفت: «ما می‌دانستیم که کروناویروس مانند دیگر ویروس‌ها از طریق هوایی که تنفس می‌کنیم پخش می‌شود. اما این مطالعه نشان‌دهنده یک پیشرفت بزرگ در درک ما از اینکه دقیقاً چگونه و چرا این اتفاق می‌افتد، و مهم‌تر از همه، چه کاری می‌توان برای متوقف کردن آن انجام داد، است.»

در مطالعات آزمایشگاهی، محققان دریافتند که افزایش غلظت دی اکسید کربن در هوا می تواند مدت زمان عفونی ماندن ویروس های موجود در هوا را افزایش دهد.

به گفته محققان، هوای معمولی در فضای باز دارای ۴۰۰ ppm دی اکسیدکربن است.

بر اساس نتایج منتشر شده، افزایش غلظت CO۲ به تنها ۸۰۰ ppm، بقای ویروس های معلق در هوا را افزایش می دهد.

محققان دریافتند وقتی هوای داخل خانه به غلظت CO۲ ۳۰۰۰ ppm می رسد- مشابه غلظت یک اتاق شلوغ- حدود ۱۰ برابر بیشتر ویروس بعد از ۴۰ دقیقه مسری تر باقی بماند.

هادرل گفت: «ویروس ها به دلیل اسیدیته کمتر قطرات بازدمی، عفونی شدن خود را از دست می دهند. اما CO۲ هنگام تعامل با قطرات مانند یک اسید عمل می کند و به ویروس ها اجازه می دهد در هوای بیشتری زندگی کنند.»

هادرل گفت: «این نشان می‌دهد که باز کردن یک پنجره ممکن است قوی‌تر از آن چیزی باشد که در ابتدا تصور می‌شد، به ویژه در اتاق‌های شلوغ و با تهویه ضعیف، زیرا هوای تازه غلظت کمتری از CO۲ دارد و باعث می‌شود ویروس خیلی سریع‌تر غیرفعال شود.»

هادرل افزود: «نتایج همچنین نشان می دهد که چگونه اهداف تغییر آب و هوا که به دنبال محدود کردن سطح CO۲ در جو زمین هستند می تواند به کاهش انتشار ویروس های موجود در هوا کمک کند.»

محققان خاطرنشان کردند که علوم هواشناسی اخیر پیش بینی کرده است که غلظت CO۲ در جو تا پایان قرن به بیش از ۷۰۰ ppm برسد.

هادرل در پایان می‌گوید: «داده‌های مطالعه ما نشان می‌دهد که افزایش سطح CO۲ در جو ممکن است با افزایش قابلیت انتقال سایر ویروس‌های تنفسی از طریق افزایش مدت زمانی که آن ها در هوا عفونی می‌مانند، همزمان باشد.»

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • اصفهان رکورددار آلودگی هوا/ هوای ۲۰ کلان‌شهر سالم و پاک ثبت شد
  • آلودگی هوای اصفهان، دغدغه مدیریت استان و مدیران ارشد کشور است
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟