Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-04@05:08:37 GMT

مازوت یا خاموشی؟ مسأله این است

تاریخ انتشار: ۱۴ دی ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۵۵۶۸۶۸

مازوت یا خاموشی؟ مسأله این است

شاخص آلودگی هوای تهران؛ هم اکنون 162؛ ناسالم برای تمام گروه‌ها. ماسکی از دود روی دهان تهران زده شده است؛ حالا هر نفسی که فرو می‌رود، ممد حیات نیست؛ مازوت است. سردرد، سوزش و قرمزی چشم و حالت تهوع شکایت مشترک شهروندان تهرانی است که ناچارند به خیابان بروند.

 درست است که کرونا پیشدستی کرده و هم تعداد کارمندان را به یک سوم کاهش و هم محدودیت‌های ساعتی و ترددی تحمیل کرده است، اما بیرون جای نفس کشیدن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
ماسک‌هایی که از بیم کووید19 دهان و بینی را پوشانده هم جوابگو نیست؛ انگار زور مازوت از زور کرونا بیشتر است و از ماسک‌های سه لایه هم عبور می‌کند. خیلی‌ها در این هفته منتظر تعطیلی تهران بودند، اما تهران تعطیل نشد؛ عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور در جلسه مدیریت مصرف سوخت زمستانی کشور در پاسخ به اینکه چرا پایتخت تعطیل نشد، گفت: «تهران تقریباً تعطیل است. مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تعطیل هستند و ادارات با یک سوم نیروها فعال هستند ضمن اینکه معلوم نیست ما تا چه تاریخی ثبات و پایداری هوا خواهیم داشت.» او در عین حال تأکید کرد:«تصمیم‌گیری در این خصوص به عهده کارگروهی است که قانون هوای پاک مشخص می‌کند و آنها متناسب با شاخص‌ها باید این کار را انجام دهند.» همزمان با افزایش آلودگی هوا، کاربران شبکه‌های اجتماعی با هشتگ‌هایی چون «مازوت نسوزانید»، به کیفیت هوای پایتخت و البته دیگر کلانشهرهایی که وضعیت بهتری ندارند، اعتراض کردند. وزیر کشور در واکنش به این انتقادها، توضیح داد:«در حال حاضر با سه موضوع مواجه هستیم فقط موضوع هوای پاک نیست. شرایط اجتماعی ما شرایط خاصی است شرایط اقتصادی، کرونا و تهدیداتی که مرتب صورت می‌گیرد در مردم استرس و نگرانی ایجاد می‌کند.» وی که در جلسه مدیریت مصرف سوخت زمستانی کشور سخن می‌گفت، افزود: «نخست بحث آلودگی هوا است که مردم کلانشهرها نگران آن هستند چرا که شاخص‌های آلودگی بالاست و باعث نگرانی‌های بسیاری در بین مردم خواهد شد، دومین موضوع، بحث خاموشی‌هاست اگر در بحث مصرف برق ملاحظه نشود احتمال افزایش خاموشی‌ها وجود دارد.» وزیرکشور افزود: «اگر سوخت مازوت مورد نیاز تأمین نشود احتمال خاموشی وجود دارد و خاموشی ناخواسته رخ می‌دهد، این خاموشی می‌تواند حوادث بسیاری ایجاد کند. سومین مورد هم کسری سوختی است که مردم باید از آن در نیروگاه‌ها و منازل استفاده کنند.» به‌گفته رحمانی فضلی «اکنون مصرف خانگی رقم بزرگی را به خود اختصاص داده و لازم است تا مصرف خانگی مدیریت و کنترل شود. البته منظور از کاهش مصرف این نیست که به مردم سخت بگذرد بلکه موضوع مورد نظر ما مدیریت مصرف سوخت  است.» رحمانی فضلی تأکید کرد: «موضوع خاموشی برق در چندین استان به‌صورت موردی اتفاق افتاده است، که اگر ملاحظه نشود احتمال خاموشی برق زیاد است.»       گزیده اظهارات مسئولان درباره مازوت عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت از محیط‌زیست‌: معاون دادستان بخشنامه کرده که مانع مصرف مازوت در نیروگاه نشوید بیژن زنگنه وزیر نفت: مایل نیستیم مازوت مصرف شود، اما چاره‌ای نداریم  محسن طرزطلب مدیرعامل شرکت مادر تخصصی تولید نیروی برق حرارتی ایران: نیروگاه‌های استان تهران به‌هیچ عنوان از سوخت مازوت استفاده نمی‌کنند و دادستانی پیشتر مخزن سوخت مازوت دو نیروگاه در این استان را پلمب کرد   

 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۵۶۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است

ایسنا/البرز نماینده ولی فقیه در استان البرز گفت: طوفان جنبش دانشجویی در دانشگاه‌های آمریکا و برخورد با آن، خط بطلانی بر حقوق بشر آمریکایی و عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی بود.

آیت‌الله سیدمحمدمهدی حسینی همدانی در خطبه‌های نماز جمعه (۱۴ اردیبهشت ماه) کرج با اشاره به اینکه فلسطین و غزه به مسأله اول جهان تبدیل شده است، بیان کرد: هر انسان آگاه و با وجدانی نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی در غزه سکوت نخواهد کرد و طوفان جنبش دانشجویی نمونه‌ای از بینش درست دانشجویان در جهان است و کسانی به میدان آمدند که از نخبگان و برگزیدگان علمی بودند.

وی ادامه داد: برخی در داخل کشور که با بهانه‌جویی‌های غیر واقعی برای کشور آشوب ایجاد می‌کردند، حالا در برابر این رفتارهای استکبار جهانی لب به سکوت بسته‌اند که جای تأسف دارد.

او با اشاره به اینکه شرکت در انتخابات همواره وظیفه‌ای ملی و شرعی بوده است، افزود: در مرحله دوم انتخابات، شهروندان کرجی با مشارکت پرشور می‌توانند نماینده‌ای قوی را با پشتوانه خوب مردمی راهی مجلس کنند.

حسینی همدانی تنها راه پیشرفت و توسعه هر کشوری را اعتماد به نخبگان جامعه و باور توانستن دانست و گفت: استکبار جهانی در ۱۶ اردیبهشت ماه ۱۳۷۴ و با هدف ضربه زدن به جمهوری اسلامی، تحریم‌ها را آغاز کرد تا به خیال خام خود بتواند ایران اسلامی را با شدیدترین تحریم‌ها به انزوا و تسلیم بکشاند؛ ولی اعتماد ملی و خودباوری، ایران را در این تحریم‌ها سربلند کرد. در اردیبهشت ماه ۱۳۹۷ هم با خروج از برجام نتوانستند به اهداف شوم خود دست یابند.

امام جمعه کرج با اشاره به اینکه رژیم صهیونیستی در جهان به‌عنوان جنایتکار جنگی شناخته شده است، افزود: هر عدالت‌خواه و حق‌جویی در برابر جنایت‌های رژیم صهیونیستی ساکت نخواهد ماند و باید علاوه بر این رژیم، تامین‌کنندگان مالی و اسلحه برای این غده سرطانی هم به‌عنوان جنایتکار جنگی شناخته شوند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • معمای بنزین در ایران
  • فلسطین به مسأله اول جهان تبدیل شده است
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • اجرای ۴۲۰ میلیارد ریال طرح مرتبط با شرکت برق تربت حیدریه
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • خاموشی صدای ماندگار ورزش
  • اعلام قیمت ارزان ترین خودروی برقی/ کاکایی: قرار بود از مونتاژکاریها کم شود/ خودروی برقی، مصرف سوخت کشور را بالا می برد / چرا درباره مافیا آدرس غلط می دهند/ رشد داخلی سازی ارزش افزوده ایجاد می کند
  • نقش ۴۵ نماینده باقیمانده بر عملکرد مجلس
  • افزایش ۲۵ درصدی مصرف سوخت هواپیما در چابهار با افزایش ۳۸ درصدی پروازها
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین