Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین ، سوده نجفی، رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران در جلسه امروز شورای شهر با بیان اینکه پایتخت در دو روز گذشته شرایط بحرانی جوی را پشت سر گذاشت و امروز نیز به واسطه لطف خدا و وزش باد آلودگی هوا کاهش پیدا کرد، گفت: در روز شنبه وجود ذرات معلق زیر ۱۰ میکرون با شاخص ۵۰۰ppm، شهر تهران را به آلوده‌ترین شهر جهان تبدیل کرد که به دنبال آن کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران تشکیل شد و تصمیم این کمیته بر آن شد تا مدارس و ادارات تعطیل نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او  با مطرح کردن دو سئوال از استاندار تهران افزود: آقای استاندار بگویند شاخص هوای تهران باید به چه مرحله‌ای می‌رسید که جان مردم و شهروندان برای شما مهم تلقی شود و اقدام به تعطیلی مدارس و ادارات می‌کردید؟ بله، ما هم معتقدیم که تعطیلی مدارس و ادارات اولین و ساده‌ترین راه حل است و باید برای آلودگی هوای تهران عزمی ملی و همت همگانی صورت گیرد؛ اما فراموش نکنیم که در برابر جان شهروندان مسئول هستیم و باید برای حفاظت از آن تلاش کنیم.

نجفی به ترکیب کمیته اضطرار آلودگی هوای تهران اشاره کرد و گفت: مشخص نیست کدام دستگاه‌ها و ارگان‌ها در این کمیته عضو هستند. در زمستان سال گذشته که آلودگی هوای تهران در مرز هشدار قرار گرفته بود و بنده در تذکری نسبت به دعوت نشدن از یکی از اعضای شورای شهر تهران در کمیته آلودگی هوا انتقاد کردم، بلافاصله دفتر شما در تماسی عنوان کرد که دعوت از اعضای شورای شهر تهران به این کمیته فراموش شده و از جلسات بعدی حتما دعوت خواهند شد اما باز هم این بار دعوتی صورت نگرفت.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه ما نمایندگان مردم در شورای شهر هستیم و این حق طبیعی شورای شهر است که در چنین جلساتی که درباره سلامت و جان آنها تصمیم گیری می‌شود، حضور داشته باشیم، اظهار کرد: شهروندان مدام نسبت به این وضعیت از ما گله می‌کنند در حالی که ما هیچ نقشی در تصمیم گیری‌های آن نداریم.

او  افزود: از شهردار تهران و روسای همه سازمان‌ها و ارگان‌های تهران می‌خواهم نسبت به مرخصی و رعایت شرایط برای گروه‌های پرخطر مثل بیماران قلبی و عروقی، زنان باردار و یا مادران شیرده و جانبازان شیمیایی در روزهای آلودگی هوا همکاری کنند و همچنین از دولت و مجلس می‌خواهم واردات خودروهای برقی و هیبریدی در شهرهای بزرگ و پر جمعیت به ویژه تهران را در اولویت خود قرار دهند.

این آلودگی موضوعی نبود که شهرداری درباره آن تصمیم بگیرد

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران نیز تأکید کرد: اگر اطلاعات درستی در خصوص آلودگی هوا به مسئولین داده می‌شد صلاح این بود که تهران را تعطیل می‌کردند.

 پرویز سروری پیش از آغاز پنجاه و هفتمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در جمع خبرنگاران در تشریح شرایط جسمانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: هنوز زمان ترخیص آقای چمران از بیمارستان اعلام نشده اما آنچه که پزشکان اعلام می‌کنند این است که روند ایشان رو به بهبود است و ظرف یک هفته تا ۱۰ روز آینده ترخیص خواهند شد و به منزل می‌روند. به این ترتیب زمینه حضور ایشان در شورا فراهم می شود.

او در پاسخ به سوالی در خصوص موضوع آلودگی هوای تهران نیز گفت: ریشه این آلودگی منشأ داخلی ندارد و از کشورهای عراق و عربستان وارد کشور شده است بنابراین حتما باید در تفاهم سه جانبه حل این موضوع انجام شود. کاری که در دولت قبلی باید انجام می‌شد اما صورت نپذیرفت اما امروز با انجام اقداماتی می‌توان هزینه‌های آن را کاهش داد.

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران تأکید کرد: وزارت امور خارجه و دولت باید در تفاهمی با کشورهایی که به عنوان منشأ این گردوغبار شناخته می‌شوند تصمیمات جدی را بگیرند.

سروری در پاسخ به سوال دیگری در خصوص انفعال شهرداری تهران در موضوع آلودگی اخیر هوای تهران گفت: بحث تصمیم تعطیلی بر عهده استانداری تهران است ضمن اینکه این آلودگی موضوعی نیست که شهرداری در مورد آن تصمیم‌گیری کند چرا که منشأ خارجی دارد و شهرداری تهران نمی‌تواند کاری انجام دهد. برای این موضوع در ستاد دیگری تصمیم گیری می‌شود اما اطلاعات برای این ستاد به درستی تشریح نشده بود.

کد خبر 668817 برچسب‌ها شوراى شهر تهران شورای شهر مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شوراى شهر تهران شورای شهر مدیریت شهری شورای اسلامی شهر تهران آلودگی هوای تهران شورای شهر تهران تصمیم گیری آلودگی هوا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۷۵۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد

رئیس دانشگاه تهران در پی مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی دبیران علمی و اجرایی و مسئولان کمیته‌های این آیین را که همزمان با نود سالگی دانشگاه تهران برگزار می‌شود، منصوب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران همزمان با نودمین سالگرد تاسیس دانشگاه تهران «نماد آموزش عالی ایران» در خرداد ماه ۱۴۰۳ با شعار «ایران آغازگر سنت دانشگاهی ۱۷۵۷ ساله در جهان و دانشگاه تهران نماد این فخر ملی در ۹۰ سالگی» افتتاح و در طول این سال دنبال می‌شود.

دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران با صدور احکام مسئولان ستاد بزرگداشت این فخر ملی، دکتر مهدی شهبازی رئیس مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر شورای علمی ستاد آئین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران در نودمین سالگی تأسیس دانشگاه تهران، محمدحسین حاج ابراهیمی معاون مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان دبیر شورای اجرایی این ستاد و حسین رضایی دبیر نظام پیشنهاد‌های دانشگاه تهران را به عنوان رئیس دبیرخانه و کنترل پروژه این ستاد منصوب کرد.

رئیس دانشگاه تهران در احکام دیگری، روسای کمیته‌های این ستاد را نیز منصوب نمود که بر اساس آن، دکتر الهام امین‌زاده معاون بین‌الملل دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته امور بین‌الملل، دکتر فرزاد زیویار مشاور رئیس دانشگاه به عنوان رئیس کمیته فرهنگی و سیاسی، دکتر مهدی قربانی رئیس دانشکده منابع طبیعی به عنوان رئیس کمیته ذی‌نفعان، ابراهیم حسن‌زاده کلیشمی مدیرکل رفاه و سلامت کارکنان دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته تدارکات و پشتیبانی، مهدی تجلی معاون ستاد مسئولیت‌پذیری اجتماعی (سمات) دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته هنری، دکتر ناصر غلامی مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته مشارکت‌های مردمی، محمدرضا تقی‌دخت رهقی رئیس اداره روابط عمومی دانشکدگان فنی به عنوان رئیس کمیته تولید محتوا و مدیریت دانش، ابراهیم پاک رئیس اداره تشریفات و مراسم‌های مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته تشریفات و نیما شایان مدیر ارتباطات و رسانه دانشگاه تهران به عنوان رئیس کمیته روابط عمومی و رسانه ستاد آئین بزرگداشت ۱۷۵۷ سالگی سنت دانشگاهی ایران در نودمین سالگی تأسیس دانشگاه تهران منصوب شدند.

دکتر مقیمی همچنین دکتر رقیه قاسم‌پور مدیر اجرایی مرکز حوزه ریاست و روابط عمومی دانشگاه تهران را به عنوان قائم‌مقام دبیر نشان عالی دانش دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران که دومین دوره اعطای این نشان در آیینی ویژه در هشتم خرداد ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود و از برنامه‌های ویژه دانشگاه تهران است، منصوب کرد.

پیشنهاد منضم نمودن سابقه ۹۰ ساله دانشگاه تهران با قدمت بیش از ۱۷ قرن آموزش عالی در ایران و برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال قدمت آموزش عالی در ایران به عنوان یک فخر ملی، در سال ۱۴۰۲ از سوی دکتر سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه شد و این پیشنهاد در اسفند ماه ۱۴۰۲ در شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی به تصویب رسید. در نهایت، اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه ۸۹۸ این شورا که ۲۸ فروردین ماه ۱۴۰۳ به ریاست آیت‌الله دکتر سید ابراهیم رئیسی برگزار شد، واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی به دانشگاه تهران را تصویب کردند.

بررسی سیر تکامل نماد‌های آموزش عالی ایران را می‌توان به پنج دوره شامل تاسیس دانشگاه جندی شاپور در سال ۲۷۱ میلادی، تاسیس نظامیه‌ها در سال ۱۰۶۵ میلادی، تاسیس ربع رشیدی در سال ۱۲۷۵ میلادی، تاسیس دارالفنون در دسامبر سال ۱۸۱۴ میلادی و شکل‌گیری دانشگاه نوین، دانشگاه تهران در سال ۱۹۳۴ میلادی تقسیم‌بندی نمود.

در سی و نهمین اجلاس کنفرانس عمومی یونسکو که در نوامبر سال ۲۰۱۷ میلادی برگزار شد، سابقه طولانی دانش و آموزش در تمدن ایران باستان مورد توجه قرار گرفت. یونسکو در این اجلاس، قدمت تاسیس دانشگاه جندی شاپور را ۱۷۵۰ سال ثبت و آن را کهن‌ترین دانشگاه جهان اعلام کرد. پیش از این رویداد، دانشگاه‌های بزرگ و نام‌آشنایی، چون بولونیا، آکسفورد، کمبریج و سوربون، با قدمت نزدیک به ۱۲۰۰ سال را آغازگر سنت دانشگاهی در جهان می‌دانستند. ثبت پیشینه تاریخی جندی شاپور، بر قدمت آموزش عالی در جهان افزود و کانون آن را از مغرب زمین به مشرق و دیار کهن ایران انتقال داد.

معرفی جندی شاپور به عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان افتخاری است که نصیب کشور ایران شده است و این امر سابقه طولانی و قدیمی آموزش و علم‌اندوزی در کشور را به همگان اثبات می‌کند لذا اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی با تصویب «واگذاری مأموریت بزرگداشت سنت دانشگاهی و نظام آموزش عالی ایران به دانشگاه تهران» ماموریتی خطیر به دانشگاه تهران نماد آموزش عالی ایران واگذار کرد.

دیگر خبرها

  • فردا میادین میوه و تره بار شهرداری تهران تعطیل است
  • هوای تهران در شرایط قابل قبول
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳+ شاخص به تفکیک مناطق
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • ببینید | ناراحتی زاکانی از انتقاد صریح عضو شورای شهر تهران
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • پاک‌ترین و آلوده‌ترین کشورهای جهان
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در روز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • ۱۲ حکم رئیس دانشگاه تهران برای بزرگداشت سنت دانشگاهی ایران صادر شد
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق